Man biedt 125.000 euro op een doodgewone kat

door
Roald
Leestijd 1 min.

Zou je je huisdier verkopen als iemand er 125.000 euro voor biedt? De familie Perceval uit Australië moet een antwoord formuleren op die vraag.

Ze verkochten hun huis voor 2.2 miljoen dollar maar de deal kon pas officieel doorgaan als ze ook hun kat Tiffany rechtsgeldig verkochten met het huis. De man die het huis gekocht heeft, zegt dat zijn dochter verliefd werd op de 4-jarige Tiffany toen ze de woning kwamen bekijken. Ze moest haar gewoon hebben. De eigenaars van het huisdier lijken niet rouwig om de verkoop van hun kat.

Ze zijn dolblij dat er nog eens zoveel geld bij komt. De enige ongelukkige person is de echte eigenaar van Tiffany, Sam. De 19-jarige jongen kocht haar toen ze pas geboren was in de dierenwinkel. Zijn ouders zeggen dat ze nog steeds proberen om hun zoon te overtuigen. "We denken dat we 20.000 euro in een stapel naast de kat leggen en zeggen dat hij moet kiezen."

Zijn ouders denken dat hun zoon voor het geld zal kiezen, omdat hij volgend jaar een jaar naar het buitenland trekt en hij Tiffany niet kan meenemen. Bovendien is een beetje extra zakgeld altijd mooi meegenomen. De familie zal een nieuwe kat kopen. Ze hebben al twee honden, een aantal vissen en een paar konijnen.