Maak zelf de vetste mixes met de ASUS Transformer Book Flip

Maak zelf de vetste mixes met de ASUS Transformer Book Flip

Dit weekend vindt I Love Techno, het hoogfeest van de elektronische muziek in België, weer plaats. Onder andere Jeff Mills, Len Faki en Dave Clarke zullen Flanders Expo weer omtoveren in een gigantische technotempel. Zin om je alvast voor te bereiden op dit muzikaal geweld en de bassen te laten knallen? Of heb je inspiratie gevonden om zelf een mix in elkaar te steken? De ASUS Transformer Book Flip met een krachtige processor en SonicMaster-technologie is daar een uitstekende laptop-en-tablet-in-één voor.

De Transformer Book Flip blinkt uit in flexibiliteit. De laptop beschikt over een flexibel scharnier waarmee je het scherm 360 graden kan draaien, zodat je hem in elke gewenste stand kan neerzetten. Sterker nog, je verandert de Flip in een handomdraai in een handige tablet en werkt rustig verder op het fantastische touchscreen.

Die flexibiliteit gaat niet ten koste van kracht. Voor de krachtige Core i5-processor van Intel zijn zelfs de zwaarste programma's een fluitje van een cent. Zo kan je probleemloos muziek bewerken en mixen. Met 6GB werkgeheugen en minstens 500 GB opslag hoef je je bovendien geen zorgen te maken over de opslagcapaciteit. Daarnaast heeft de Flip ook een accuduur van ruim 7 uur zodat je een hele dag aan het werk kan zonder dat je je moet haasten naar een stopcontact.

Bovendien beschikt de Transformer Book Flip over de ASUS SonicMaster-technologie. Die combineert superieure hardware met geoptimaliseerde software zodat je verbluffend geluid te horen krijgt. Een grotere luidsprekerkamer zorgt voor diepere en vollere bassen en de versterker in de laptop zorgt voor een krachtige output. Met andere woorden, met de Transformer Book Flip kan je je optimaal voorbereiden op I Love Techno!