Lotte Vanwezemael: "Als er iemand mij dickpics mag sturen, is hij het wel"

Lotte Vanwezemael: "Als er iemand mij dickpics mag sturen, is hij het wel"

Onlangs maakte televisiekijkend Vlaanderen in ‘De Slimste Mens ter Wereld' kennis met Lotte Vanwezemael, die al langer bekend is als ‘Seksuolotte' op MNM. Met zes deelnames en vier overwinningen pronkt ze op de vierde plaats van de populaire quiz.

Dubieuze verzoeken

Daarin vertelde ze dat ze vaak dickpics en ongepaste voorstellen toegestuurd krijgt. “Dan denk ik telkens: ‘Oh mijn god, weeral'. Maar na ‘De Slimste Mens' kreeg ik opeens een vreemd bericht doorgestuurd: ‘Mijn vrouw en ik zijn fan van jou. Als je wil, mag je altijd eens langskomen. Dan kraken we een flesje wijn en wie weet nog veel meer!' Toen dacht ik echt: ‘Euuuuh!'. Dus ik heb daar een printscreen van gemaakt en naar mijn lief gestuurd. Ik zei: ‘Euh schat, er heeft iemand wilde plannen met mij”, klonk het toen.

Grote liefde

De 27-jarige Limburgse schone alludeerde vrijdag nog eens op die dubieuze verzoeken. Ze deelde een foto met haar vriend, waarmee ze al zes jaar samen is, en maakte duidelijk wat ze van die verzoekjes denkt. “6 jaar liefde. PS: Als er iemand mij dickpics of oneerbare voorstellen mag sturen, is hij het wel”, knipoogde ze.

https://www.instagram.com/p/B5uZH5dHB-y/