Lionel Richie boos op dochter omdat ze aan haar lichaam laat sleutelen

Lionel Richie boos op dochter omdat ze aan haar lichaam laat sleutelen

Lionel Richie heeft een vermoeden dat zijn dochter Sofia meerdere malen onder het mes is gegaan om haar lichaam te pimpen. De 69-jarige zanger legt de schuld hiervan bij haar nieuwe vriend Scott Disick, de ex van Kourtney Kardashian. Die zou haar pushen om aan haar lichaam te laten werken zodat ze meer op Kourtney zou lijken. “Stop daar toch mee, meisje”, heeft Lionel haar al meermaals gezegd.

Oogappel

Een muzikant waarmee Lionel vaak werkt, bevestigt de verontwaardiging bij Lionel. “Ja, Lionel is er ziek van. Hij heeft drie kinderen: Nicole, Miles en Sofia. En die laatste en jongste is altijd zijn oogappel geweest. Zijn trots. Hij vindt haar het mooiste meisje ter wereld. En Sofia ís ook een beauty. Ze is niet voor niets fotomodel! En dat doet ze met haar natuurlijke looks. Of beter: dat dééd ze. Door haar vriend Scott heeft Sofia al plastische ingrepen laten uitvoeren, jammer genoeg”, lezen we in TV Familie.

Zo heeft Sofia naar verluidt haar neus laten versmallen, haar borsten laten vergroten en haar poep laten opvullen, net zoals de Kardashians. Zelf ontkent het 20-jarige model dat met klem. “Mijn lichaam is wat veranderd, ja. Maar dat is toch normaal op mijn leeftijd?”, klinkt het.

Geen natuurlijke veranderingen

Plastische chirurgen die recente met oudere foto's van haar vergelijken, spreken haar ook tegen. “Komaan, wat dat meisje zegt is dikke zever. Dit zijn geen veranderingen die de natuur heeft veroorzaakt. Hier is ingegrepen door een chirurg!”, luidt het.

https://www.instagram.com/p/Bpz5_aJBHka/