Linda Mertens van Milk Inc. verliest 2,5 jaar oud dochtertje

Linda Mertens, die vooral bekend is van Milk Inc., krijgt een zware klap te verwerken. Afgelopen vrijdag is Lio overleden, het 2,5 jaar oude dochtertje van de zangeres en haar ex-vriend Bo.
door
Liesbeth
Leestijd 1 min.

Het meisje Lio werd op 15 november 2014 geboren. Amper een jaar later werd bij haar een zeldzame agressieve kanker vastgesteld. Mertens besloot om haar projecten af te bouwen en de gezondheidstoestand van haar dochter uit de publieke aandacht te houden. Op 7 april verloor Lio uiteindelijk de strijd tegen kanker.

Regi Penxten en zijn vrouw Elke Vanelderen hebben ondertussen al gereageerd. "Als ouders en vrienden leven we al een hele tijd mee met Linda en haar familie. Wanneer Linda een tijd geleden het verschrikkelijke nieuws vernam, hebben we onmiddellijk besloten om de projecten rond Milk Inc. terug te schroeven, zodat ze zo veel mogelijk tijd kon doorbrengen met haar lieve meisje."

"Als een leeuwin heeft ze dag na dag, nacht na nacht voor haar welpje gestreden. Vol moed en grenzeloze liefde", vervolgt Penxten. "Onze gedachten en ons hart gaan elk moment van de dag naar Linda toe. Het leven heeft zich van zijn donkerste kant getoond. De hemel daarentegen heeft er een prachtig sterretje bij."