Lil' Kleine en vriendin stellen huwelijk uit

Lil' Kleine en vriendin stellen huwelijk uit

 

De 24-jarige Lil' Kleine, die eigenlijk Jorik Scholten heet, liet aan de Nederlandse krant Algemeen Dagblad weten de bruiloft te hebben uitgesteld.

"Natuurlijk kun je ook trouwen als je in verwachting bent, maar het is nóg leuker als je het samen écht kunt beleven. We trouwen nu op het tijdstip dat zij het wil", knikt hij naar Vaes. "Dat wordt denk ik volgend jaar", voegt zij toe.

Ibiza

De bruiloft zou op Ibiza plaatsvinden. De rapper en zijn verloofde kozen het eiland uit voor hun bruiloft, omdat dit ook de plek is waar Lil' Kleine de styliste ten huwelijk vroeg.

De twee hebben een relatie sinds 2017 en verwachten deze zomer hun eerste kind. Daar kijkt Scholten reikhalzend naar uit. Ik kan niet wachten om die knul in mijn armen te houden." Maar voordat het zover is volgen hij en zijn verloofde Jaimie (29) nog een zwangerschapscursus, omdat ze het fijn vinden om te weten wat hun allemaal te wachten staat.

"Geen gouden rolex"

"Natuurlijk komen er straks verantwoordelijkheden bij het vaderschap. Je wordt ouder, volwassener ook, maar wees gerust: er is nog gekkigheid genoeg."

Zelf gaf hij ooit 60.000 euro uit in een Parijse modezaak, maar hij gaat zijn spruit niet extreem verwennen. "Nee, mijn kind krijgt heus niet zomaar een gouden Rolex als hij wordt geboren."