Lijsttrekker Steven Vandeput (N-VA) bij eerste Hasseltse kiezers

Lijsttrekker Steven Vandeput (N-VA) bij eerste Hasseltse kiezers

Burgemeester Steven Vandeput (N-VA) is vandaag al vroeg naar de stembus getrokken met zijn gezin. Vandeput is lijsttrekker voor het Vlaams parlement in Limburg. "Een nuttige stem, is een stem voor de N-VA", zei Vandeput. Steven Vandeput (N-VA) en zijn gezin arriveerden rond 8.45 uur met de fiets aan het stembureau in de Armand Hertzstraat. De Hasseltse burgemeester ging met vertrouwen het stemhokje binnen. "We geloven dat de mensen hun stem nuttig zullen maken met een stem voor de N-VA. Dat is de enige garantie tegen meer belastingen, maar voor betere koopkracht en dergelijke meer", zei Vandeput.

De lijsttrekker maakte eerder al duidelijk dat hij burgemeester zal blijven, maar wel een zitje in het Vlaams parlement ambieert. "Ik durf gerust de resultaten van de Vlaamse en federale regering te verdedigen, maar het werk is nog niet af natuurlijk", stelde Vandeput.

Als N-VA-kopstuk heeft Vandeput uiteraard nog een drukke dag voor de boeg. "Wij gaan nu langs de bakker passeren, want we hebben nog niet ontbeten. Dan ga ik nog een volmachtstem uitbrengen en mij stilletjes klaarmaken om naar Brussel te vertrekken", besloot Vandeput.

bron: Belga