Lierse en Antwerp delen de punten na knotsgekke slotfase

De topper van de achttiende speeldag in de Proximus League tussen Lierse en Antwerp is op een 2-2-gelijkspel geëindigd. De thuisploeg stond twee minuten voor tijd 1-0 voor, maar daarna vielen nog drie doelpunten.
Matthias

Na een povere eerste helft zag het Lisp meer strijd na de rust. De thuisploeg kwam iets voor het uur op voorsprong via Masika (59') en luttele minuten voor affluiten maakte Owusu na een knappe individuele actie gelijk (88').

De Great Old was door het dolle heen, maar de ingevallen Elgabas zorgde drie minuten in de toegevoegde tijd nog de 2-1. Zo leken de Pallieters de drie punten in extremis thuis te houden, maar een minuut later knalde de ook al ingevallen Lallemand aan de overzijde de onverhoopte gelijkmaker tegen de touwen voor Antwerp.

Met dat gelijkspel blijft Lierse met zeven punten uit vier wedstrijden voorlopig alleen leider in de tweede periode in 1B. Antwerp heeft één punt minder.