Lichaam gevonden in gracht in Gentse deelgemeente Oostakker

Lichaam gevonden in gracht in Gentse deelgemeente Oostakker

In de Gentse deelgemeente Oostakker is vanavond een lichaam aangetroffen in een gracht langs de Antwerpsesteenweg (N70). De politie en de hulpdiensten zijn ter plaatse en de rijbaan is deels versperd voor het onderzoek. De omstandigheden van het incident zijn nog niet duidelijk, maar er werd een lichaam aangetroffen in een gracht langs de Antwerpsesteenweg ter hoogte van de Kouterbosstraat. De politie heeft de plaats afgesloten en er wordt een onderzoek gevoerd.

De Gentse afdeling van het parket Oost-Vlaanderen bevestigt het onderzoek. Het gaat volgens de eerste vaststellingen om een man, maar het lichaam is nog niet onderzocht om geen sporen te vernietigen. Het labo van de federale politie is ter plaatse voor onderzoek en er werd ook een wetsdokter aangesteld. De oorzaak van het overlijden is nog niet duidelijk. "Alle pistes worden opengehouden", zegt het parket, dat mogelijk dinsdag meer informatie kan geven.

De Antwerpsesteenweg blijft deels afgesloten voor het onderzoek. Er is een wegomlegging van Lochristi naar Destelbergen via de Herman Teirlinckstraat, de Pijkestraat en de Achtenkouterstraat.

bron: Belga