Lesley-Ann Poppe: "Dit is een totale leugen over mij"

Lesley-Ann Poppe: "Dit is een totale leugen over mij"

Lesley-Ann Poppe is niet te spreken over een Facebookpagina die haar persoon gebruikt om een vermageringsproduct aan te prijzen. De 40-jarige mama van twee trok naar Instagram om de leugen de wereld uit te helpen. “De voorbije week kreeg ik heel veel berichten over het gebruik van 'garcinia gambodja' (of zoiets) om te vermageren. Ik begreep niet waarom mensen mij hierover contacteerden, aangezien ik nog nooit van dit product gehoord had. Tot ik dit artikel tegenkwam op FB. Dit is een totale leugen en ik zou nooit reclame maken voor een vermageringsproduct, waarvan de werking - zacht uitgedrukt - twijfelachtig is”, klinkt het.

Niet laten vangen

De Antwerpse blondine benadrukt dat ze dergelijke middelen nooit zou promoten. “Verschillende bedrijven hebben me gecontacteerd om reclame te maken voor hun vermageringsproducten, maar ik ben hier nooit op ingegaan. Heel erg voor alle dames - en heren - die zich hebben laten vangen en dit gekocht hebben. De enige manier om te vermageren is door minder calorieën op te nemen dan je verbruikt en door gezond te eten. Een 'wonderplantje' tegen de kilo's bestaat jammer genoeg nog niet”, aldus Poppe.

Meer en meer fake news

Fake news rond bekende Vlamingen is een pest aan het worden. Onlangs werd beweerd dat Dina Tersago zou stoppen als presentatrice van ‘Boer zkt Vrouw', An Lemmens ontslagen zou zijn bij ‘The Voice' en Evi Hanssen aan de deur gezet zou zijn door de Nederlandse omroep NPO 1 omdat ze andere schoonheidsproducten gebruikte dan diegene die de omroep voorstelde.

https://www.instagram.com/p/BzIBxTVD_sr/