Lenny uit 'Blind Getrouwd': "Spijtig dat we nu in de friendzone zitten"

Lenny uit 'Blind Getrouwd': "Spijtig dat we nu in de friendzone zitten"

Volgende week moeten de ‘Blind Getrouwd'-koppels beslissen of ze al dan niet een toekomst met elkaar zien. Voor Jolien en Lenny lijkt het over & out. De twee hebben het moeilijk om uit de friendzone te stappen en beseffen dat maar al te goed wanneer ze hun trouwkiekjes bekijken. “Toen zag het er nog veelbelovend uit”, merkt Lenny op. “Toen kwam er nog een kus”, vult Jolien al lachend aan.

Raar gevoel

Lenny vertelt voor de camera dat hij het zonde vindt dat het zo gelopen is. “We hadden oprecht een heel mooie huwelijksdag. Als ik de foto's bekijk, vind ik het ook echt jammer dat de gevoelens er niet zijn bijgekomen. We zagen er zo gelukkig op”, klinkt het.

Ook Jolien heeft een dubbel gevoel bij de huwelijksfoto's. “Het was heel raar om die foto's terug te zien omdat het een heel leuke dag was. Aan de ene kant was het leuk om die foto's terug te zien, maar aan de andere kant ook vreemd om te merken hoe jammer het is dat er geen evolutie is gekomen. Dat het allemaal is blijven stilstaan en dat het gebleven is bij elkaar leuk vinden”, vertelt ze.

Vriendschapszone

Conclusie van het verhaal: ze zijn allebei gefriendzoned. En dat is jammer. “Als je dat nu allemaal terugziet, is het spijtig dat je gewoon in de vriendschapszone zit, hé”, stelt Lenny vast. “Ja”, knikt Jolien.

‘Blind Getrouwd' is elke maandag te bekijken om 20.35u op VTM.