Lenny uit 'Blind Getrouwd' samen met Miss België-finaliste

Lenny uit 'Blind Getrouwd' samen met Miss België-finaliste

Al van in het begin was het duidelijk dat het huwelijk van Jolien en Lenny geen lang leven beschoren was. De twee klikten wel als vrienden, maar meer dan dat werd het nooit. “Op veel vlakken waren we een goeie match, en we hebben heel hard geprobeerd om het te doen lukken. Maar het blijkt niet evident om een wildvreemde op enkele weken tijd tot een geliefde te maken”, was zijn eindconclusie na ‘Blind Getrouwd'.

Al kussend gespot in Parijs

Intussen zijn we enkele maanden verder en blijkt dat de 37-jarige horecazaakvoerder uit Temse samen is met een andere televisiepersoonlijkheid. Voormalig Miss België-finaliste en ‘Expeditie Robinson'-deelneemster Chloé Evangelista deelde onlangs immers een foto op Instagram waarop ze voor de Eiffeltoren in Parijs al kussend te zien is met Lenny. In het bijschrift was een hartje te zien.

Chloé is afkomstig uit Menen, maar woont nu in Kortrijk. De 30-jarige brunette was in 2009 eerste eredame bij de verkiezing van Miss West-Vlaanderen en later ook finaliste bij Miss België. Vorig jaar nam ze deel aan het survivalprogramma ‘Expeditie Robinson', waar Lenny in 2006 ook in te zien was.

Instagram / @kingklowe

VIER