Lenny uit 'Blind Getrouwd' over kus met andere vrouw: "Ik heb me altijd gedragen"

Lenny uit 'Blind Getrouwd' over kus met andere vrouw: "Ik heb me altijd gedragen"

Wat iedereen al van mijlenver zag aankomen, is gisterenavond bevestigd. Jolien en Lenny sluiten hun hoofdstuk af en gaan elk hun eigen weg. De twee konden het goed met elkaar vinden, maar meer dan vriendschap, aangevuurd door een stevige dosis humor en enthousiasme, werd het nooit.

Weinig warmte

Dat is ook de eindconclusie van Lenny. “Op veel vlakken waren we een goeie match, en we hebben heel hard geprobeerd om het te doen lukken. Maar het blijkt niet evident om een wildvreemde op enkele weken tijd tot een geliefde te maken. Ik kreeg de indruk, toen ik ons op tv zag, dat er weinig warmte van ons uitstraalde als koppel. Ik word zelf alleszins ook warmer van de andere ‘Blind Getrouwd'-koppels dan van ons. Maar die warme momenten zijn er écht wel geweest tussen ons”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Andere vrouw

De 36-jarige horecazaakvoerder uit Temse werd naar verluidt vorige maand al zoenend gespot met een andere vrouw in Moose Bar XXL. Veel wil Lenny daar niet over kwijt, behalve dan dat hij zich tijdens het experiment steeds netjes gedragen heeft. “Is dat zo? Er wordt veel verteld, hé. Ik heb me tijdens het ‘Blind Getrouwd'-experiment altijd als een getrouwde man gedragen, zoals het ook hoort”, klinkt het.

Ook Jolien ving die geruchten op, maar hecht er niet veel belang aan. “Ik heb dat ook gelezen. Dat feestje was sowieso na ons beslissingsmoment en ik wens Lenny op alle vlakken het allerbeste”, reageert ze.