LeBron James laat Cleveland nog maar eens winnen

LeBron James laat Cleveland nog maar eens winnen

Basketballer LeBron James heeft gisterennacht weer eens laten zien hoe belangrijk hij is voor Cleveland Cavaliers. De sterspeler van de koploper van de Eastern Conference maakte in de extra tijd van het duel met Milwaukee Bucks een belangrijke driepunter. Daardoor boekte zijn ploeg al zijn twintigste zege van het seizoen (114-108). James was goed voor 34 punten. Zijn ploeggenoot Kyrie Irving maakte 28 punten. LeBron James passeerde Moses Malone op de lijst van topschutters aller tijden in de NBA. Hij staat nu achtste met 27.442 punten.

Golden State Warriors blijft lijstaanvoerder van de Western Conference. De kampioen van 2015 versloeg ook Utah Jazz met groot verschil (104-74). Stephen Curry tekende voor 25 punten. Kevin Durant maakte 22 punten. Golden State Warriors vierde de 25e zege van het seizoen. De Warriors hebben nu de laatste zeven thuisduels met Utah Jazz gewonnen.

DeMarcus Cousins vertolkte een hoofdrol in het duel van Sacramento Kings tegen Portland Trail Blazers (126-121). Hij maakte maar liefst 55 punten voor de winnende ploeg. Dat is voorlopig een record dit seizoen in de NBA.

bron: Belga