Laszlo Bölöni zit tot 2020 op bank bij Antwerp

Laszlo Bölöni zit tot 2020 op bank bij Antwerp

Laszlo Bölöni (65) heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract voor een jaar bij Antwerp. Hij ligt nu vast tot 30 juni 2020, zo maakte de Great Old vandaag bekend. Bölöni kwam vorige zomer aan het roer bij Antwerp. Onder leiding van de Roemeen deed de club met stamnummer 1, als promovendus, tot de slotspeeldag van de reguliere competitie mee voor een plaats in play-off 1. Dit seizoen doet Antwerp het voorlopig opnieuw goed met 11 op 15.

"De knappe prestaties van onze coach worden beloond", laat Antwerp weten. "Laszlo Bölöni kwam begin vorig seizoen aan het sportieve roer te staan en kreeg de aartsmoeilijke taak om met een volledig nieuwe kern RAFC te handhaven in de hoogste klasse van het Belgische voetbal. Als promovendus deden we het meer dan behoorlijk, we deden tot en met de laatste speeldag mee voor deelname aan play-off 1. Onze coach ondertekende vandaag een nieuw contract dat hem tot 30 juni 2020 aan onze club verbindt!"

Tussen juni 2008 en februari 2010 zat Bölöni op de bank bij Standard. Hij won met de Rouches in 2009 de titel en de beker.

bron: Belga