Lady Gaga zegt 'ja' op Valentijn

Lady Gaga zegt 'ja' op Valentijn

Bereidt u zich al maar voor, we gaan de gekste trouwjurk ooit zien. De Amerikaanse popster Lady Gaga is verloofd met Taylor Kinney. Dat maakte het stel op dinsdag bekend op de sociale netwerken.

De 28-jarige Stefani Joanne Angelina Germanotta, beter bekend als Lady Gaga, publiceerde een foto op Instagram die de wereld rondging met het onderschrift: "Hij gaf me zijn hart op Valentijnsdag en ik zei JA!" Kinney, 33, is bekend van de serie 'Chicago Fire'. De twee tortelduifjes zetten hun avond voort in het familie-restaurant Joanne's Trattoria. Joe Germanotta, de vader van de zangeres die bekend raakte in 2008 met haar debuutalbum 'The Fame', opende een fles champagne om de verloving te vieren. “Kinney die stond erbij en was verlegen. Hij wou niet meteen zeggen hoe hij aan de ring was geraakt," zei Gaga.

De twee leerden elkaar in 2011 kennen tijdens de opnames van de videoclip 'You and I'. Enkele maanden later zijn ze een relatie begonnen die in 2012 even afspong. Een kleine maand later was alles terug rozengeur en maneschijn. In het najaar van 2013 sprak de superster over Kinney tijdens de show van Ellen DeGeneres. "Hij is een verstopte zonderling en is extreem raar eigenlijk, maar we vullen elkaars gekheid aan. Grappig genoeg is dat ook het eerste dat hij tegen mij zei. Het was een citaat van Dr. Seuss, en het ging juist daarover: "elkaars gekheid aanvullen". Dat raakte me."