Lady Gaga lanceert kledingcollectie naar aanleiding van de Pride-maand

Lady Gaga lanceert in samenwerking met Versace een kledinglijn. De zangeres en het modemerk brengen de collectie uit naar aanleiding van de Pride-maand en de tiende verjaardag van Gaga’s album ‘Born this way’.

door
Redactie online
Leestijd 1 min.

De Amerikaanse artiest Lady Gaga brengt samen met Versace een kledingcollectie op de markt. De collectie is geïnspireerd op de Pride-maand en de tiende verjaardag van haar album ‘Born this way’. «Versace is altijd een leider geweest. Het merk viert de prachtige kleuren van de liefde voor elkaar die we in ons dragen. We zijn allemaal anders en anders is mooi», schrijft Gaga op haar Instagram ter ere van de onthulling van de kledinglijn .

Fijne samenwerking

Ook Donatella Versace is enthousiast over hun samenwerking. «Ik ben zo blij dat ik het 10-jarige jubileum van ‘Born This Way’ met Lady Gaga mag vieren. Deze Pride-maand lanceren we iets speciaals voor alle Little Monsters (fans van Lady Gaga) die geloven in inclusiviteit en diversiteit, zegt de modeontwerpster op haar Instagram. De collectie bevat twee T-shirts en een baret die versierd zijn met de regenboogkeuren en het Versace-logo. Wil je graag een exemplaar scoren? Dat kan hier.