"Lady Gaga is geobsedeerd door Bradley Cooper"

"Lady Gaga is geobsedeerd door Bradley Cooper"

De 32-jarige zangeres schittert naast Bradley Cooper in de film ‘A Star Is Born'. Daarin spelen ze een verliefd stel dat verbonden werd door de muziek. In het echte leven was Lady Gaga tot voor kort verloofd met de 18 jaar oudere Christian Carino, maar aan die relatie is dus een einde gekomen.

Verliefde bakvis

Volgens een van haar medewerkers lag haar drukke leven aan de basis van de breuk. “De voorbije maanden zijn zo druk geweest voor Lady Gaga dat ze Christian amper nog zag. Haar concerten in Las Vegas, opnamen voor een nieuw album, al die filmgala's... Ze had gewoon geen tijd meer voor de liefde. En ze vond dat niet meer fair tegenover Christian. Daarom vond ze het beter om met hem te breken”, lezen we in TV Familie.

Andere bronnen in haar entourage beweren echter dat ze bezweken is voor de charmes van Bradley Cooper en dat ze daardoor de knoop heeft doorgehakt. “Ze is helemaal in de ban van Bradley Cooper, ze vindt hem het absolute einde. De mooiste, liefste, meest talentvolle man ter wereld. Lady Gaga lijkt wel een verliefde bakvis. Ze is geobsedeerd door Bradley Cooper, echt waar”, klinkt het.

Niet wederzijds

De 44-jarige acteur stapte enkele jaren geleden in het huwelijksbootje met topmodel Irina Shayk en heeft een dochtertje met haar. Volgens een showbizzwatcher is het niet waarschijnlijk dat hij in het verhaal van Lady Gaga wil meestappen. ‘Bradley ziet Lady Gaga als een goeie vriendin en koestert het filmavontuur dat ze samen hebben beleefd met ‘A Star Is Born'. Maar dat ís het dan ook. Hij is niet verliefd op haar, helemaal niet. Hij heeft geen interesse in haar, als je begrijpt wat ik bedoel. Bradley is zielsgelukkig met topmodel Irina Shayk en hun dochter Lea De Seine. Dat geluk gaat hij niet opgeven, voor niemand. En zeker niet voor Lady Gaga. Als zij haar verloofde opzij heeft gezet om de weg vrij te maken voor Bradley, heeft ze dus een héél grote fout gemaakt...”, vertelt hij.