"Ladbrokes, more than a game"

"Ladbrokes, more than a game"

Olivier Lauwereins

Leeftijd? 39 jaar

Functie? Zelfstandige kantoorhouder

Bedrijf? Ladbrokes, kantoor Oostende


Wat is uw functie bij Ladbrokes?

Ik ben Olivier Lauwereins en ik ben al meer dan vijftien jaar een zelfstandige uitbater bij Ladbrokes. Nu werk ik ook met een aantal bediendes, vermits ik drie kantoren uitbaat voor Ladbrokes.

Is de functie na al die tijd nog interessant?

Ja zeker, juist omdat er doorgroeimogelijkheden zijn. Ik ben gestart met één kantoor en zit nu al aan drie kantoren. Ladbrokes vind zichzelf ook steeds opnieuw weer uit. Dus er komen steeds nieuwe spelletjes op de markt zoals de live-voetbalmachines of de virtuele wedstrijden.

Is het moeilijk om een kantoor uit te baten?

Neen absoluut niet. Je krijgt een volledige opleiding om alle aspecten van de job aan te leren. Er is bovendien ook geen investering vereist om te kunnen starten. Je krijgt ook attractieve commissies naargelang het zakencijfer van het kantoor. Aan mij om zo goed mogelijk te verkopen natuurlijk. Je krijgt ook een volledige commerciële ondersteuning van de firma.

Wat is de grootste troef van Ladbrokes?

Dat je al de evenementen live in het kantoor kunt bekijken. Ook het feit dat er een enorme diversiteit is in de sportweddenschappen. En het belangrijkste voor de klanten, dat je winsten altijd worden uitbetaald.

 

Deze testimonial wordt u aangeboden door onze partner Ladbrokes.