"Kylie Jenner en Travis Scott zetten hun relatie stop"

"Kylie Jenner en Travis Scott zetten hun relatie stop"

Het stel werd voor het laatst samen gespot op 27 augustus, bij de premiere van de documentaire 'Look Mom I Can Fly', over het leven van Scott. Hun dochter Stormi was daar ook bij aanwezig.

Bruiloft Justin Bieber

Jenner en Scott zouden het besluit om uit elkaar te gaan enkele weken geleden hebben genomen: de 22-jarige Jenner heeft sinds 10 september geen socialemediaberichten gedeeld waarop de 28-jarige Scott te zien is. Op die dag onthulde ze samen met hem in de Playboy te verschijnen. Ook was Scott maandag afwezig bij de bruiloft van Justin en Hailey Bieber, waar Jenner samen Stormi wel tot de gasten behoorde.

Niet aan hun proefstuk toe

Jenner en Scott zijn sinds 2017 een stel. In februari 2018 werden ze ouders van dochter Stormi. Volgens enkele bronnen die TMZ kon spreken hebben de twee "al een tijdje geprobeerd om de relatie te doen werken, maar hebben ze enkele weken geleden al besloten dat ze elk hun eigen weg zouden gaan".

Nochtans is het niet de eerste keer dat ze een tijdelijke pauze inlassen, maar dit keer zou de breuk ernstiger zijn. Ze zullen het co-ouderschap delen en "Stormi blijft hun nummer één prioriteit", klinkt het nog.