Kun jij het huiswerk van een 5-jarige oplossen?

Kun jij het huiswerk van een 5-jarige oplossen?

Justspirky (Morgan), een gebruiker op Tumblr, heeft duizenden mensen in staat van verwarring gebracht door het huiswerk van haar 5-jarige broertje te posten. Justspirky postte het onoplosbare probleem waarmee haar broertje worstelde. Ook zij kon het vraagstuk niet oplossen en dus zocht ze hulp op Tumblr, waar duizenden mensen (22.289)  zich over het probleem bogen, maar niemand kwam op de juiste oplossing.

"Het moment waarop je het antwoord op het huiswerk van je vijf jaar oude broertje niet weet," deelde ze samen met een foto van de opdracht zelf:

Wel, dat is toch niet zo moei... wacht, is dat een worm verkleed als detective?

Het dilemma verbijsterde de hele familie van Morgan en ook haar volgers op Tumblr stonden voor een raadsel. Uiteindelijk ging de post viraal en bogen duizenden mensen zich over het probleem. De beste oplossingen waren 'dad', 'rad' en sommigen probeerden tevergeefs 'hat' te opperen.

Ten einde raad besloot Morgan om de leerkracht te mailen en de oplossing te vragen.

"Geachte mevrouw,

Ik ben de zus van Matthew en zijn huiswerk heeft ons de hele dag beziggehouden en ik ben nog steeds niet zeker van het antwoord. Zou u zo vriendelijk willen zijn om me het antwoord te vertellen op de -ad vraag?"

Morgan kreeg snel antwoord van de lerares die niet wist dat er ook duizenden mensen op Tumblr op het verlossende woord stonden te wachten.

"Hallo Morgan,

Je hebt me hard doen lachen, want je was niet de enige. Ik had de worm niet gemerkt tot een van de moeders me contacteerde. Ik was er zelfs niet zeker van, maar het juiste antwoord is 'had'. Ik heb geen idee waarom, maar dat was het antwoord. Als ik het eerder had gezien, zou ik ze het antwoord gegeven hebben."