Koppel viert 60-jarig huwelijk in stijl van Up

Koppel viert 60-jarig huwelijk in stijl van Up

De twee spelen al duetten op de piano sinds ze getrouwd zijn. Voor hun jubileum besloten ze samen het nummer 'Married Life' te spelen uit de film Up.  In de video zijn dan ook duidelijke verwijzingen te zien naar de openingsscène van de film Up. Zo gebruikt de oudere man ook tennisballen onder zijn looprek en draagt hij een bril met dikke randen, zoals Carl. Ook het Avonturenboek van Ellie maakt zijn opwachting.

Deze vertederende film is tot stand gekomen dankzij hun kleinzoon Jason Lyle Black. "Mijn grootouders vonden het geweldig om mee te werken aan deze video", zegt de bekende Amerikaanse YouTubegebruiker in de beschrijving. "Ik was als kind al fan van hun pianoduetten, dus dit is een waardevolle schat voor heel de familie."

"We hebben een kleine familiepremière gehad. Mijn oma maakte koekjes en we hebben de video allemaal samen bekeken. Een prachtige herinnering", zo besluit Black. Zelf komt hij aan het einde van de video nog even in beeld om de kijkers op te roepen om zijn grootouders te feliciteren. Dat is inmiddels al heel vaak gebeurd. De video is ondertussen al ruim 277.000 keer bekeken.