Koppel verliest 1.500 euro door verwarring tussen Birminghams

Koppel verliest 1.500 euro door verwarring tussen Birminghams

Richella Heekan en Ben Marlow boekten een vakantie naar Las Vegas voor 1.200 pond (1.500 euro) en dachten te vertrekken vanuit de op één na grootste stad van het Verenigd Koninkrijk. Toen ze op Birmingham International Airport arriveerden, werd echter snel duidelijk dat ze zich bij de boeking van Birmingham vergist hadden.

De vlucht stond immers vertrekkensklaar aan de andere kant van de oceaan, in Birmingham-Shuttlesworth International Airport. Volgens Birmingham Mail belde het koppel nog naar de boekingsite Lastminute.com in een poging hun geld terug te krijgen, maar dat bleek tevergeefs. Een korte blik op de boekingsite toont immers aan dat het verschil duidelijk aangegeven is.

"Hoewel wij hier geen schuld treffen, spijt het ons dat Richella en Ben pas op de luchthaven ontdekten dat ze een fout gemaakt hebben", reageerde een woordvoerder. "Toen belden ze naar onze klantendienst, die probeerde hen alsnog te laten afreizen naar de Verenigde Staten, maar er waren die dag geen alternatieve vluchten", aldus de woordvoerder aan Birmingham Mail.

In plaats van een vakantie in Las Vegas, maakte het koppel dan maar een tripje naar Amsterdam. Dit keer kwamen ze aan op de bedoelde bestemming in Nederland en niet op één van de vele plekjes in de Verenigde Staten met dezelfde naam.

Archiefbeeld Belga / B. Fahy