Koppel krijgt bizar briefje: "We zijn het beu om jullie naakt te zien"

Koppel krijgt bizar briefje: "We zijn het beu om jullie naakt te zien"

Karin en Jay Stone, een jong koppel uit het Britse Lemington, ontvingen een wel hele agressieve brief van hun overburen, die beweren dat ze hen telkens weer bloot voor het raam zien staan. In de epistel worden hun lichamen op een heel gemene manier omschreven. De briefschrijver dreigt ook om de politie te bellen als ze nog eens naakt in hun eigen huis durven rond te lopen.

“Willen jullie aub jullie rolluiken naar beneden laten telkens jullie je aan- of uitkleden? We zijn het kotsbeu om jullie dikke kont, dikke borsten en kleine piemel te zien. Als we jullie nog eens naakt in huis zien, geven we jullie aan voor openbare zedenschennis.

Jullie buren."

Gluurburen

In de Britse krant Chronicle Live zegt Karin dat ze het echt niet begrijpt: "Het is niet alsof we voortdurend naakt door het huis paraderen. We leven gewoon ons leven. Ik vind het een heel creepy briefje. Het voelt alsof er iemand ons bespied heeft. Ik overweeg om een briefje aan de ramen te hangen met 'stop met kijken!'"

In de Facebook-groep waarin het koppel een foto van de groffe brief postte, kreeg het bericht 15.000 opmerkingen in amper 24 uur tijd. Het verhaal heeft intussen de nationale media gehaald en verscheen onder andere in de Amerikaanse krant New York Times. Karin werd bovendien uitgenodigd in een Australisch ontbijtprogramma. Hopelijk denken de anonieme buren voortaan twee keer na voordat ze in hun pen kruipen.