Koppel betrapt huisgenoten op stelen en seksueel gebruik van hun tandenborstels

Koppel betrapt huisgenoten op stelen en seksueel gebruik van hun tandenborstels

Ze deelde samen met haar vriend een appartement met een ander koppel dat ze hadden ontmoet op een website. Alles leek normaal, tot ze  opmerkten dat er voorwerpen van plaats veranderden in hun slaapkamer. Ook vonden ze vreemde haren in hun lades. Het koppel, allebei 28 jaar oud, besloot een schoen naast hun slaapkamerdeur te zetten. En ja hoor, iedere morgen was hij van plaats veranderd.

Daarna gingen ze nog een stapje verder. Ze besloten om een verborgen camera te installeren. Wat ze op de beelden aantroffen, had niemand zien aankomen. Niet alleen betrapten ze hun huisgenote op het stelen van schoonheidsproducten. Ze zagen ook nog iets veel erger. Elke dag ging hun huisgenoot in de badkamer, trok zijn broek naar beneden, en wreef hun tandenborstels tegen zijn genitaliën.

 

https://www.youtube.com/watch?v=AV7vynlE_oI

 

Toen de vriend van Sarah belde om haar over de video te vertellen, was ze in shock. Eerst heeft ze geweend, erna heeft ze nieuwe tandenborstels gekocht (goed idee) en toen is ze naar huis gegaan. Toen ze daar haar huisgenoot aantrof, vroeg ze hem “Waarom hebben we deze f*cking nieuwe tandenborstels nodig?”. Hij werd bloedrood en antwoordde gedwee: “Ik heb een tandenborstel-obsessie”.

Sarah gooide de bevuilde tandenborstel naar hem en stormde naar buiten. Zij en haar vriend verhuisden de volgende dag. Ze hebben de politie of huisbaas niet ingelicht. Wel hebben ze het verhaal én de video gedeeld met de media, om als waarschuwing te dienen voor iedereen die overweegt om met onbekenden samen te wonen.