Koningstitel en eigen bier moeten Ibrahimovic naar Duitse vierde klasse lokken

Koningstitel en eigen bier moeten Ibrahimovic naar Duitse vierde klasse lokken

Rot-Weiss Oberhausen heeft bijzonder weinig kans om Zlatan Ibrahimovic aan te trekken, als die Paris Saint-Germain na vier seizoenen verlaat. De Duitse vierdeklasser doet desondanks een poging en biedt de Zweedse superster de titel van koning en een bier dat zijn naam draagt aan. Als Zlatan komt, "zal de stad Oberhausen een monarchie worden en zal Zlatan er de koning van worden", staat sinds dinsdag te lezen op de website van de club. Het lokale blonde bier zal omgedoopt worden tot de "IbrahimovicPilsener", terwijl de traditionele Duitse braadworst die aan het stadion verkocht wordt, vervangen zullen worden door een Zweedse worst. Ook zal een tribune van het stadion "volledig uitgerust worden met materiaal van het Zweedse meubelbedrijf IKEA".

Dat staat allemaal te lezen in een bericht naast de Zweedse vlag en een titel die de supporters van de club laat dromen: "RWO et Ibrahimovic onderhandelen". "De speler zal in de komende dagen zijn beslissing maken", wordt het bericht met een knipoog afgesloten door de club uit Oberhausen, dicht bij Duisburg en Essen.

Zlatan Ibrahimovic heeft nog niet gereageerd op het charmante voorstel. Momenteel bereidt de 34-jarige aanvaller zich met Zweden voor op het EK in Frankrijk. De voorbije dagen vermaakte Ibrahimovic zich nog kostelijk met de speculaties in de pers over zijn toekomst. Ibrahimovic wordt vooral gelinkt aan Manchester United.

bron: Belga