Komt er dan toch een remake van de ‘Game Of Thrones'-finale?

Komt er dan toch een remake van de ‘Game Of Thrones'-finale?

Het account stuurde woensdag een mysterieuze tweet de wereld in met de boodschap 'Winter is coming'.

Meteen begonnen Twitter-gebruikers te speculeren over de betekenis van de tweet. Een groot deel van de 'Game Of Thrones'-fans is ontgoocheld over de ontknoping van de prestigieuze HBO-reeks, en hoopt dan ook op een remake van de finale van het laatste seizoen.

Misnoegde kijkers lanceerden zelfs een petitie om het achtste (en laatste) seizoen opnieuw te maken, "dit keer met competente scenaristen". Tot nu toe hebben al dik 1,8 miljoen mensen die petitie getekend.

"Onbevredigende finale"

"Ik heb nog nooit een reeks gezien die zo hard op zijn bek ging en afgeserveerd werd door zijn fans en kijkers", klonk het in een reactie op de tweet. "Ik ben de serie momenteel aan het herbekijken, en het doet fysiek pijn om te weten hoe onbevredigend de finale is. Als jullie deze franchise nieuw leven kunnen inblazen, zou dat een mirakel heten."

Vier spin-offs

De populaire fantasyreeks viert morgen zijn tienjarig bestaan: mogelijks heeft de tweet iets te maken met die verjaardag.

Momenteel staan drie nieuwe spin-off series van 'Game Of Thrones' in de steigers, naast het reeds aangekondigde 'House of the Dragon'. Die laatste verschijnt in 2022 op HBO.