Komt er dan toch een Friends-reünie?

Komt er dan toch een Friends-reünie?

Meer dan vijftien jaar nadat de laatste aflevering werd ingeblikt, is Friends nog altijd een van de meest populaire tv-programma's ooit. De sitcom wordt dankzij Netflix en heruitgezonden afleveringen nog steeds door nieuwe generaties ontdekt. Veel fans zitten dan ook te wachten op een reünie van de cast, en sinds Jennifer Aniston een kiekje van haar en de 'vrienden' op Instagram plaatste, is het hek helemaal van de dam. Nu blijkt dat die hoop niet helemaal ijdel is.

Interesse van alle partijen

In een persconferentie voor de Television Critics' Association-tournee heeft HBO-bons Kevin Reilly volgens Fox News gezegd dat nieuwe afleveringen nog steeds op tafel liggen. Zekerheid is er echter niet, "het is nog steeds een misschien." "Er is interesse van alle partijen, en toch slagen we er niet in om die interesse op één lijn te krijgen en op de knop te duwen", aldus Reilly.

Jennifer Aniston

De cast zou al lang aangegeven hebben aan boord te zijn voor nieuwe afleveringen. Dat bevestigde Jennifer Aniston, die de rol van Rachel speelt, vorig jaar bij talkshowhost Ellen naar aanleiding van 25 jaar Friends. Tijdens dat gesprek hintte ze mysterieus naar een nieuwe samenwerking: "we willen graag dat er iets is, maar we weten niet wat dat 'iets' is. Dus we proberen het gewoon. We werken ergens aan samen."