Komt een politie te paard een bar binnen ...

Komt een politie te paard een bar binnen ...

Jonno Seidler reed dit weekend langs Bondi Beach, wanneer hij plots een opmerkelijk tafereel vaststelde. Een politieagent te paard stond doodleuk in het midden van de bar van het Beach Road Hotel. De freelancejournalist stapte uit zijn wagen en nam meteen een foto om te delen op zijn Instagrampagina.

Police horses, fine. Police horses, IN A BAR? @jonnoseidler spotted this at Beach Road Hotel in #Bondi. Yeah, nah. #regram #nannystate #sydney #NSW #WTF #concreteplayground

Een foto die is geplaatst door Concrete Playground Sydney (@concreteplayground) op

"Ik heb al politie te paard gezien in Bondi, maar nooit eerder in een bar", getuigt Jonno aan The Sydney Morning Herald. Hij schat dat het paard en de agent ongeveer drie minuten in de bar bleven. "Alle mensen keken verbijsterd, niemand wist hoe ze moesten reageren op de situatie", aldus de fotograaf.

Het management van het hotel bevestigde aan The Sydney Morning Herald dat ze een paard over de vloer kregen, maar ze zouden het geen drankje gegeven hebben. Een woordvoerder van de politie beweert dat de agenten te paard op patrouille waren en de bar betraden nadat de eigenaar hen uitnodigde voor een vriendelijk praatje onder buren.

Archiefbeeld: Belga / L. Claessen