Komt de nieuwste film van Quentin Tarantino er dan toch?

Komt de nieuwste film van Quentin Tarantino er dan toch?

Een tijdje geleden lekte het script van The Hateful Eight, de nieuwste film van Quentin Tarantino, op het internet. De bekende regisseur was daar niet over te spreken en besloot ook direct om te stoppen met filmen.

Zaterdag werd het gelekte script van The Hateful Eight éénmalig voorgelezen door heel wat bekende acteurs. Zo lazen onder ander Samuel L. Jackson, Kurt Russell en Tim Roth het volledige script voor. Een plaats voor de lezing kostte 200 dollar (145 euro) en het mocht niet opgenomen worden. Alle elektronische apparaten waren dan ook verboden voor de lezing. De opbrengst van de avond ging naar Film Independent, een organisatie die zich inzet voor onafhankelijke, kleine films.

Maar dat was blijkbaar nog niet het einde van The Hateful Eight. Op het evenement kondigde Tarantino aan dat hij het script van The Hateful Eight nog twee keer ging herschrijven. Dat betekent misschien dat hij de nieuwe scripts nog gaat verfilmen, al heeft hij dat niet bevestigd. Voor de mensen die uitkijken naar de nieuwste film van Quentin Tarantino is er dus nog een beetje hoop dat ze The Hateful Eight ooit op het grote scherm zullen zien.

Het publiek van het evenement werd niet bedrogen, want Tarantino beloofde dat volledige hoofdstukken uit het originele script zullen verdwijnen. Zij kregen dus toch iets origineel en uniek te horen.