Kom tot rust met deze ASMR-video's

Kom tot rust met deze ASMR-video's

ASMR... wat is het?

ASMR: Sensory Meridian Response. Dit zijn aparte video's waarin de klemtoon ligt op geluidsensaties. De geluiden en beelden in ASMR prikkelen je op een aangename manier. Een tintelend gevoel wordt door heel je lichaam verspreid. Het werkt ontspannend en op sommigen heeft het zelfs een therapeutisch effect.

ASMRtists maken verschillende soorten video's. Het is even testen en uitzoeken welke soort ASMR geschikt is voor jou. Of het nu fluisteren is of iemand die tegen verschillende objecten tikt. Je kan meerdere video's bekijken tot je de juiste vindt.

In dit artikel krijg je alvast een voorproefje van verschillende soorten ASMR-video's.

Plastic unwrapping

Wie had ooit gedacht dat plastic zo ontspannend kon zijn? Deze video is het bewijs daarvan. Wat gepruts aan plastic zorgt ervoor dat jij lekker kan relaxen.

Vegen met een kwast

Iemand die met een kwast over haar gezicht wrijft: sommige mensen vinden dit aangenaam om naar te luisteren.

Gesmak

Normaal is het een absolute tegenvaller wanneer iemand smakt. Dit verandert meteen als het om ASMR draait. Luister in deze video naar een vrouw die acht minuten lang lekker smakt in je oor.

Crunchy fried food

Het gekraak van gefrituurd eten werkt altijd. Hieronder vind je een video van een ASMRtist die geniet van zijn KFC maaltijd. Enjoy!

Haren kammen

In slaap vallen door het geluid van haren die gekamd worden. Wat fijn dat die klitten niet in jouw haren zitten!