Kleurboek van Game of Thrones in de maak

Kleurboek van Game of Thrones in de maak

Fans van de boekenserie A Song of Ice and Fire en de televisie-adaptatie Game of Thrones zullen binnenkort een nieuwe manier hebben om zich in de fantasiewereld van de verhalen te storen. Bantam Books, een Amerikaanse uitgeverij, zal een Game of Thrones-kleurboek voor volwassenen maken.

Kleurboeken voor volwassenen zijn momenteel enorm populair. Maar terwijl de meeste van deze boeken bedoeld zijn om een persoon tot rust te brengen, is de kans klein dat deze versie met de bloederige taferelen even kalmerend zal zijn.

De uitgeverij deelt mee dat het boek 45 tekeningen zal bevatten die geïnspireerd zijn op de karakters, de scenes en de locaties uit de verhalen. Diegenen die schetsen zullen maken, zijn befaamde illustratoren zoals Yvonne Gilbert, John Howe, Tomislav Tomic, Adam Stower en Levi Pinfold.

Nadat een van de meest geliefde spelers van de serie stierf, is dit misschien een opbeurend nieuwsfeit voor de fans. Het kleurboek zou de komende herfst verkrijgbaar zijn in verschillende winkels.