Klaar voor het nieuwe jaar met deze vijf beautyproducten

Als je op oudejaarsavond niet alles uit de kast haalt, wanneer dan wel? Die ene nacht proberen we elkaar te overtreffen met glitterjurken en maatpakken. Bij zo'n outfit houd je je beautylook maar beter elegant en stijlvol, als je er niet wilt uitzien als een glimmende kerstbal tenminste.
door
Janne
Leestijd 1 min.

Janne Vandevelde

Stay Naked Foundation

De perfecte foundation vinden is onmogelijk, denk je? Dan ben je nog niet bij Urban Decay langsgeweest. Hun Stay Naked Foundation bestaat in maar liefst 50 (!) tinten, waardoor deze feestperiode geen enkel huidtype over het hoofd wordt gezien. Dit wonderproduct vermindert de zichtbaarheid van je poriën, maar hij is zo licht dat je haast niet merkt dat je make-up draagt.

Urban Decay

39 euro

Lasting Finish EXTREME Lipstick

Zet je lippen letterlijk in de verf. Door de boterzachte textuur wordt deze lipstick meteen één met je lippen. Bovendien kan je een hele nacht champagne drinken zonder je make-up bij te werken. Kies voor koraal, dé trendkleur van 2019, om het jaar goed af te sluiten.

Rimmel

12,99 euro

 Oogschaduwpallet

Met dit pallet ben je de hele kerstperiode zoet. Deze limited edition voor de feestdagen verwent je met twintig kleuren oogschaduw voor een mat, glanzend of glittereffect. Draag je een sobere little black dress? Dan kan je je laten gaan met het glitterassortiment. Baadt je outfit al in de pailletten, dan kies je voor een matte oogmake-up.

Yves Rocher

19,90 euro

BaByliss 9000

Maak van je haren de blikvanger van de avond met de BaByliss 9000. Deze stijltang is erg krachtig en maakt je lokken glad in no-time! Maar het allerbeste is dat hij volledig draadloos is. Je laadt hem simpleweg op met de magnetische lader en hij is klaar om een half uur op de hoogste temperatuur jouw kapsel in de plooi te leggen. Of je nu in de auto zit of in de badkamer tussen het feesten door even wilt bijstijlen. Een aanrader voor beautyqueens die duizend-en-één dingen om handen hebben!

BaByliss

279,90 euro

Good Girl Dot Drama

Je look werk je af met een krachtig parfum. Good Girl mag dan wel lieflijk klinken, maar verwacht je aan een onverschrokken, mysterieuze en vooral onweerstaanbare geur. Het flesje is een duizeling­wekkende stiletto met speelse polkadots, dat je in de badkamer alvast zelfvertrouwen geeft om de dansvloer te veroveren. De ambassadeur van dit parfum is niemand minder dan model Karlie Kloss. En wat goed genoeg is voor Karlie, is goed genoeg voor ons!

Carolina Herrera

80,90 euro