Kindjes krijgen boze brief van de paashaas

Kindjes krijgen boze brief van de paashaas

De twee broertjes en het zusje volgden de sporen van de paashaas in hun huis tot ze op een brief stoten. De kindjes konden het volgende lezen: "Beste Holly, Jake en Zach, ik schrijf jullie deze brief om jullie te laten weten dat ik besloten heb jullie dit jaar op mijn 'stoute kinderenlijst' te zetten. Ik zaljullie geen paaseieren of cadeautjes geven omdat ik jullie goed in het oog heb gehouden en heb gezien dat jullie erg ondeugend zijn geweest. Jullie vechten, maken ruzie en doen niet wat jullie gevraagd wordt."

Facebook - Tracy Elizabeth

De paashaas eindigde de brief met de mededeling dat hij ook de Kerstman had opgebeld om hem te vragen de drie kinderen goed in de gaten te houden. Ze hebben nog tot kerst de tijd om te bewijzen dat ze zich goed kunnen gedragen. De moeder, Tracy Elizabeth, vroeg zich bij het zien van de trieste blikken van haar kinderen af of ze te ver was gegaan. Daarom postte ze de brief op Facebook met bijhorende tekst: "Zeg me alsjeblief dat ik niet de enige ouder ben die dit haar kinderen heeft aangedaan."

Commentaar

Er ontstond een heel debat rond. Een andere moeder reageerde afkeurend: "Misbruik een moment van magie niet als een instrument om je ouderlijke macht te tonen." Tracy verklaarde dat ze haar kinderen enkel een lesje wou leren. Dat lijkt ook effectief gelukt te zijn want de 8-jarige Holly schreef een brief terug aan de paashaas. Daarin zei ze spijt te hebben van haar gedrag. "Gisterenavond hebben we het besproken en ze begrijpen nu waarom de paashaas niet is langsgekomen", zegt de vrouw.