Kinderboerderij krijgt te maken met heuse ontsnapping

Veertien dieren zijn deze week ontsnapt uit de kinderboerderij van Keulen. Medewerkers en politieagenten moesten een doldwaze achtervolging inzetten.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Negen schapen, twee ezels, een lama, een pony en een kleine stier hebben het een loopje gezet nadat ze een gat in de omheining van de kinderboerderij hadden gevonden.

Hoewel de de dieren samen waren ontsnapt, gingen ze elk hun eigen weg. Sommige dieren maakten een uitstapje naar de speeltuin, terwijl het paard en de ezel terecht kwamen in iemands achtertuin. De lama had het dan weer naar zijn zin in een park.

„Achtung Lamas!“ ? In #Nippes waren mehrere Tiere aus einem Streichelzoo ausgebüxt: https://t.co/1gBBh7oET3 pic.twitter.com/0qCIeokRdy

— WDR Aktuelle Stunde (@aktuelle_stunde) 18 april 2017

Dankzij inspanningen van zeven politieagenten en vijftien medewerkers van het dierenpark, werden alle ontsnapten veilig teruggebracht. De politie bevestigde nadien nog op Facebook dat de dieren het erg spannend vonden om de stad rustig te verkennen.

#Focus: Köln - Abenteuerlicher Ausflug: Hier rast ein Lama über die Neusser Straße in… https://t.co/WqH2uHkvm0 #Neuigkeiten #Nachrichten pic.twitter.com/mDx0Wioho4

— Dennis Dietsch (@DennisDietsch1) 18 april 2017