Kim Kardashian zorgt voor controverse met nieuwe topless foto's

Kim Kardashian heeft weer enkele uitdagende foto's online gedeeld. Niet alleen de schaarsgeklede outfits, maar ook haar opvallend kapsel viel niet bij iedereen in de smaak.
door
Xavier
Leestijd 2 min.

Kim Kardashian maakt er een gewoonte van om om de zoveel tijd sexy, en soms zelfs topless, foto's de wereld in te sturen. Ook nu is dat opnieuw het geval. Mevrouw Kanye West is te zien in enkel een bontjas en witte string of met een aansluitende witte T-shirt ter vervanging van de jas.

 

Zoals altijd zijn er mensen die de foto's kunnen smaken en andere die kritiek hebben op de uitdagende poses. Maar deze keer krijgt de bekendste Kardashian ook heel wat negatieve commentaar over haar kapsel. Ze draagt in de foto's namelijk witte 'cornrows'.

Afrikaanse cultuur

Volgens Kim was die keuze een verwijzing naar Bo Derrick, die in haar in rol in de film '10' uit 1979 hetzelfde kapsel had, maar die uitleg voldoet niet voor haar criticasters. Zij vinden dat de realityster zich een kenmerkend onderdeel van de zwarte cultuur toeëigent. "Dit zijn Fulani braids uit West-Afrika. Hoe durf je die toe te kennen aan een witte vrouw!" is een van de reacties.