Kim Kardashian verdient fortuin met verslavende mobiele game

Kim Kardashian verdient fortuin met verslavende mobiele game

Kim Kardashian: Hollywood is een gratis app waarmee je omhoog moet klimmen naar de A-lijst naast Kim Kardashian en blijkbaar is het net zo verslavend als velen al hebben gezegd. Voor Kardashian zelf werpt de hype rond het spel ook duidelijk vruchten af.

Volgens een rapport van Glu Mobile, het bedrijf dat het spel ontwikkelde, bracht de app 43,4 miljoen dollar op, wat meteen goed was voor meer dan de helft van de winst van het derde kwartaal van dit jaar. Het bedrag is wel een stuk minder dan wat er eerste verwacht werd (200 miljoen dollar), maar Kardashian heeft nog steeds niets te klagen.

Kim Kardashian: Hollywood is een gratis spel dat je kan downloaden in de app store. Het zijn echter de aankopen in het spel die voor de opbrengst zorgen. Bijna zes maanden nadat het werd uitgebracht, staat het nog steeds in de top 40 meest gedownloade gratis spelletjes.

22,8 miljoen mensen hebben de gratis applicatie gedownload en in totaal hebben zij 1,2 miljard sessies gespeeld die 5,7 miljard speelminuten hebben geduurd.

Kardashian heeft al aangekondigd dat ze meer spellen zal uitgeven.