Kim Kardashian gaat op bezoek bij Trump

Kim Kardashian is uitgenodigd in het Witte Huis om de hervorming van het Amerikaanse gevangenissysteem te bespreken. Daarnaast pleit ze voor de vrijlating van een vrouw die werd veroordeeld voor een drugsmisdrijf. 
door
heleen.savels
Leestijd 1 min.

Realityster Kim Kardashian heeft een ontmoeting met de Amerikaanse President Donald Trump geregeld. Vooraleer ze met hem zal spreken in the Oval Office, praat ze met Jared Kushner, zijn schoonzoon, over de hervorming van het gevangenissysteem.

Twitter

Kardashian wil dat Trump gratie verleent aan Alice Johnson. De 62-jarige vrouw zit al 21 jaar in de gevangenis voor een drugsmisdrijf. Kardashian kwam haar verhaal tegen op Twitter en nam contact op met Ivanka Trump, de dochter van de president. Zij verwees haar door naar echtgenoot.

Kushner is een groot voorstander van de hervorming van het gevangeniswezen, na de ervaringen met zijn vader Charles. Charles moest in 2005 een jaar de gevangenis in wegens belanstingontduiking en illegale campagnebijdragen.

Geen Kanye

Volgens het Amerikaanse magazine Vanity Fair zal Kardashian niet vergezeld worden door de cameraploeg van haar realityshow 'Keeping Up With The Kardashians'. Ook haar man, Kanye West, zal niet aanwezig zijn bij de ontmoeting met Trump.