Kim en Kanye bedelen om gratis vakantie

Hoewel ze niet bepaald krap bij kas zitten, draaien Kim Kardashian en Kanye West er hun hand niet voor om om te hengelen naar gratis extraatjes. Zo heeft het glamourkoppel aan Airbnb gevraagd om zonder te betalen in een luxueuze penthouse te mogen verblijven.
door
Maarten
Leestijd 1 min.

De poepchique penthouse is gelegen in het hartje van Manhattan, New York, wat deels verklaart waarom er een stevig prijskaartje aan verbonden is. Kim en Kanye zouden er deze herfst graag een paar maanden vertoeven, maar dan liefst zonder hun bankrekening te plunderen.

Het beroemde stel heeft daarom aan verhuursite Airbnb gevraagd of ze er niet gratis mogen verblijven, in ruil voor wat reclame op de sociale media. Met name op Instagram kan vooral Kim rekenen op een flinke schare volgers, die ze in het verleden al vaker aanboorde om zichzelf wat kosteloze extraatjes te gunnen.

Deze keer lijkt ze van een kale reis terug te keren, want voorlopig heeft Airbnb nog niet toegehapt. Het probleem is dat de eigenaars van de penthouse hun woning liever niet verhuren aan Kim en Kanye, omdat ze vrezen dat poteniële kopers daar in de toekomst door afgeschrikt worden...