Kersverse vader bedot beste vriend op doopsel

Een man heeft het doopsel van het kind van zijn beste vriend meegemaakt verkleed als ridder. De vermomming was een uit de hand gelopen grap.
door
Kevin
Leestijd 1 min.

Drie weken voor het doopsel van zijn zoon zat Imgur-gebruiker Surgas samen met zijn beste vriend. De kersverse vader had plots een idee voor een grapje. Hij vertelde zijn maat dat de doopviering ook een verkleedfeestje zou zijn.

De twee vrienden gingen nog op zoek naar lollige kostuums, maar de grapjas dacht dat zijn kameraad wel snapte dat hij een poets probeerde bakken.

Twee weken later kreeg de lolbroek nog een berichtje met de vraag of hij een plastic zwaard had. De grapjas ging ervan uit dat zijn vriend deed alsof hij zich liet vangen.

Maar op de dag zelf stond er plots een ridder in de kerk. "Ik rolde letterlijk over de grond van het lachen", vertelt de anonieme vader op Imgur.

De ridder zat duidelijk niet verveeld met de situatie. Hij poseerde zelfs op de foto met de grootmoeder van het kind. Zij dacht dat de vermomde man deel uitmaakte van het entertainment op het feestje. De vriendin van de koene kerel daarentegen had het duidelijk iets moeilijker met de grap.