Kerstgeuren voor het hele jaar door

Word jij ook helemaal blij van de kerstperiode, met zijn heerlijke geur van dennenhout, zuurstokken en peperkoek die onze huiskamers vult? Laat je bij het kerstshoppen dan zeker inspireren door deze zoete producten!
door
Janne
Leestijd 1 min.

  • Zuurstok met muntsmaak

    The Body Shop brengt voor de feesten een ‘Peppermint Candy Cane Body Butter' op de markt. Na het aanbrengen ruikt je huid niet alleen lekker zoet, deze hydraterende crème maakt je ook superzacht door het hoge gehalte aan karitéboter uit Ghana.

  • Kerstkruiden

    Bath & Body Works pakt uit met een overweldigend kerstaanbod van 300 producten met heerlijke parfums. Bovenop de klassieke geuren brengt het merk onder meer een douchegel die naar peperkoek ruikt. De ‘Spiced Gingerbread Swirl' omhult het lichaam met een warme geur van ‘versgebakken gemberkoekjes, geraspte muskaatnoot, sinaasappelzeste en geroosterde tonkabonen'.

  • Peperkoek

    Dit make-up palet van Too Faced bevat 18 warme tinten met een glitter-finnish en de geur van kerstgebak.

  • Kersen

    Hou je van kersen, dan is de nieuwe fixeerspray van Urban Decay iets voor jou. Zo dans je de hele nacht in je foute kersttrui zonder je make-up te verpesten.

  • Macaron

    Maak je feestelijke interieur helemaal af met ‘Crushed Candy Cane Macaron'-kaarsen. Gezellig kaarslicht dat de ruimte vult met de heerlijke geur van versgebakken koekjes, zalig!