KBC Securities gaat voor fusie- en overnameactiviteiten samenwerken met Oaklins

KBC Securities sluit zijn fusie- en overnameactiviteiten (M&A) aan bij de internationale speler Oaklins en krijgt exclusiviteit voor de Belgische markt. Oaklins is dé wereldwijde referentie in de het middensegment van de markt. Door de samenwerking toont KBC Securities zijn ambitie om marktleider te worden in België, staat in een persbericht. "Deze samenwerking laat KBC Securities toe om zijn Belgische klanten actief te ondersteunen in hun internationale expansie en proactief overnameopportuniteiten te kunnen voorstellen in Europa, Noord-Amerika, het Verre Oosten of in een andere regio in de wereld", klinkt het.

"Oaklins tilt onze M&A-propositie naar een ander niveau", zegt Bartel Puelinckx, CEO van KBC Securities. "Klanten willen vandaag dat hun financieel adviseur toegang heeft tot kopers en verkopers in iedere uithoek van de wereld."

KBC benadrukt nog dat de andere bedrijfsactiviteiten van KBC Securities -zoals kapitaalmarkten en online brokerage (Bolero)- niet onder de samenwerkingsovereenkomst vallen.

bron: Belga