Katrien Desrumaux werkt voor een goed doel

Katrien Desrumaux werkt voor een goed doel

Be Planet is een Belgische stichting die innovatieve projecten met een positieve impact op het milieu steunt. Alle thema's komen aan bod: mobiliteit, biodiversiteit, energie, voeding?… Als groene katalysator tussen de overheid, de burgers en bedrijven, zamelen we fondsen in en creëren we een gunstige impact op het milieu en dragen we ook bij tot de positieve economie. Mijn rol als partnership manager is voornamelijk om Be Planet in Vlaanderen te ontwikkelen, de projecten vanuit Nederlandstalige hoek op te volgen en partnerships met bedrijven uit te werken.

Wat motiveert je?

Ik ben zelf begaan met het milieu. Ik ben vegetariër, verplaats mij met de fiets, het openbaar vervoer en doe aan autodelen, let op de verpakkingen?… Deze levensstijl kunnen doortrekken naar mijn professionele bezigheid is fantastisch. Dit laat me toe om nog meer het verschil te maken en om met gedrevenheid en enthousiasme bedrijven te overtuigen van het belang van Be Planet.

Is jouw goed doel op zoek naar vrijwilligers?

Vrijwilligers zijn steeds welkom. Naast vrijwilligers, zijn we uiteraard nog meer op zoek naar burgers en bedrijven die helpen onze missie te realiseren. Spread the word!

 

Bent u op zoek naar betrouwbare data over Belgische goede doelen?

Wilt u een goed doel steunen, financieel of als vrijwilliger? Surf dan naar Goededoelen.be.