Kate Moss onthult waarom ze er nog zo stralend uitziet

Kate Moss onthult waarom ze er nog zo stralend uitziet

Ze is al 25 jaar model dus ze heeft tijd genoeg gehad om de kneepjes van het vak te leren. Kate Moss onthult nu precies welke trucs ze gebruikt om ervoor te zorgen dat ze er stralend uitziet ondanks dat ze 40 lentes jong is.

Moss deelde haar schoonheidsroutine deze week in het Grazia magazine. Het model zei dat ze begint met een gezichtsbehandeling om ervoor te zorgen dat haar huid in topconditie is voor ze de valse tan aanbrengt. Moss verklapte ook hoe je succesvol een kater verbergt. Ze beveelt een bad met water en komkommer aan dat de vermoeide huid behandelt.

Moss gebruikt het Sanctuary Spa Wonder Oil Serum. "Het is alsof je een natuurlijke facelift krijgt," lachte Moss.

Ze gebruikt ook de Lucas' Papaw Oilment voor haar lippen in de winter en zorgt ervoor dat ze een mooi bruin kleurtje krijgt. "Ik hou van een kleurtje. Je lijkt gewoon gezonder in het algemeen en je kunt wegkomen met een kleurtje als je de dag ervoor te diep in het glas gekeken hebt."

"Ik gebruik zelf St Tropez Self Tan Luxe Dry Oil op mijn gezicht en mijn lichaam voor een grote avond.

Moss deelde ook de rest van haar cosmeticatas. "Rode lippen en een glinsterende huid zijn mijn 'veilige' party look. Het is leuk om een neutraal, stralend gezicht te hebben met sterke lippen door de rode kleur. Ik gebruik ook altijd het oogpotlood zodat ze zacht zijn maar toch een beetje glans hebben."

Het parfum dat Moss verkiest is afhankelijk van het seizoen. "In de winter kies ik een geur die wat sfeervoller is." Het model verklapte ook dat ze graag gebruik maakt van producten die haar jukbeenderen benadrukken. "Ik ben dol op het mixen van producten om de contouren van mijn jukbeenderen op te laten vallen. Charlotte Tilbury heeft de producten waar ik van hou."

Het is misschien geen verrassing dat Moss enkel producten noemde waarmee ze zelf connecties heeft. Zo is ze het gezicht van Rimmel, St Tropez en is ze goed bevriend met Charlotte Tilbury.

Wat kosten de geheimen van Moss?

Gezichtsbehandeling: Sanctuary Spa Wonder Oil Serum €24.66, Papaw Ointment €5 en Fake-tan: St Tropez Self Tan Luxe Dry Oil €31.62

Lippen: Rimmel Lasting Finish by Kate Moss Lipstick in 001 €6.94

Wangen: Filmstar Killer Cheekbones Palette by Charlotte Tilbury €103.71

Parfum: Gindsberg is God, 1970 en Je T'aime Jane by Bella Freud, allebei €82.21

en voor de ochtend na het feesten: The Super Elixir by Elle Macpherson €49.32