"Kat Kerkhofs verdiende 'Dancing with the Stars' te winnen"

"Kat Kerkhofs verdiende 'Dancing with the Stars' te winnen"

Vrijdag werd de winnaar bekend van de populaire televisiedanswedstrijd ‘Dancing with the Stars'. Niet Kat Kerkhofs, maar James Cooke trok uiteindelijk aan het langste eind. En niet iedereen is daar even opgezet mee.

Op sociale media spreken sommige mensen zelfs over ‘vriendjespolitiek'. “Ik vind James leuk, maar het ging om een danswedstrijd, en eerlijk: dan vind ik Kat echt veel beter. Zij heeft gedanst als een gek en ook zeer sierlijk. Ja, vriendjespolitiek speelt weer eens mee”, klinkt het onder meer. Anderen vinden dan weer dat er meer gekeken werd naar de persoonlijkheid dan naar het danstalent. “Kat was de beste danser, maar veel mensen zijn niet eerlijk en afgunst is een heel groot probleem in deze wereld. Het was een wedstrijd om wie het best danste, niet wie het beste karakter heeft”, lezen we.

Trots op zichzelf

Kat Kerkhofs is vooral fier op zichzelf voor het behalen van de knappe tweede plaats. “Ik ben supertrots op wat we bereikt hebben. Je mag niet vergeten dat er heel veel druk en stress was in die finale. We hebben dat echt heel goed gedaan. Ik ben ook blij dat het voorbij is”, vertelt ze aan showbizzsite.be.

Ook Kats moeder is trots op de prestatie van haar dochter, ook al won ze uiteindelijk niet. “Eerste of tweede, dat maakt niet uit. Ze heeft dat uitstekend gedaan. Kat is een winnaar. Zij en Nick hebben hard gewerkt”, klinkt het.

Lees ook