Kat Kerkhofs als dj op je feestje? Dat kost je een aardige duit

Kat Kerkhofs als dj op je feestje? Dat kost je een aardige duit

Wie vrijdag over de wei van Rock Werchter ronddwarrelde en al dan niet per ongeluk het zijpodium The Brewery tegenkwam, aanschouwde een merkwaardig tafereel. Kat Kerkhofs maakte er namelijk haar debuut als dj en wist een massa halfdronken festivalgangers te bekoren met een breed scala aan klassiekers. Iets verder op het podium vermaakte een halfnaakte Dries Mertens het publiek met een ad fundum.

Kat Kerkhofs, alias DJ KitKat, had het duidelijk behoorlijk naar haar zin. Daarom heeft ze beslist om haar muzikale ambities als disc jockey echt een kans te geven. Je kan haar nu officieel boeken, zonder haar wederhelft Dries Mertens uiteraard.

 

Voir cette publication sur Instagram

 

This was f*king awesome! Bedankt iedereen om zo hard mee te feesten ??

Une publication partagée par Kat Kerkhofs (@katkerkhofs) le

Geen hokjesdenken

DJ KitKat zal je verrassen met een mix van urban, stevige rock, Vlaamse klassiekers, dance en r&b. "Ik doe niet aan hokjesdenken, dus ook niet in de muziek. Alles kan en mag, als de mensen zich maar amuseren", zegt Kerkhofs aan Het Nieuwsblad. Voor een set van een uur tel je 5.000 euro. Als je daar nog eens twee danseressen bijneemt betaal je 5.500 euro.

Al zal Kerkhofs haar dj-carrière wel moeten combineren met haar tv-werk. In het najaar is ze te zien als presentatrice van Dancing with the stars op Vier, samen met Gert Verhult.

Kritiek Krimson

Maar niet iedereen is even enthousiast. 2 Fabiola frontman Pat Krimson haalt op Facebook uit naar de plannen van mevrouw Dries Mertens: "Dj's horen thuis ACHTER een dj-booth, niet erop of ernaast", sneert hij. "Clowns in het circus en voetballers op het veld... Schoenmaker blijf bij uw leest!" Daarnaast is hij ook niet zeker over de capaciteiten van Kerkhofs. “Waar Kat Kerkhofs goed in is, is mij nog niet duidelijk momenteel.”