Kat breekt op spectaculaire wijze binnen bij wildvreemde vrouw (video)

Op beelden is te zien hoe een kat zichzelf optrekt aan een openstaand raam en er uiteindelijk in slaagt om binnen te geraken. Kleine kanttekening: ze woont daar helemaal niet...
door
koen.de.nef
Leestijd 1 min.

Dat een kat haar omgeving verkent, is niets nieuws. Maar deze kattin ging nog een stapje verder. Een vrouw uit Wales filmde hoe de viervoeter een opening aan de bovenkant van een raam zag en haar uiterste best deed om binnen te geraken. Daar was heel wat acrobatie voor nodig en na een tijdje optrekken lukte het haar nog ook.

Uit de buurt

De vrouw des huizes, TikTok-gebruikster @jayee1992, benadrukt dat het niet háár kat is, maar eentje van een paar huizen verder. “Al die moeite en je woont niet eens hier”, schreef ze erbij.

Geen huisdieren

Intussen zijn we vijf dagen verder en komt de kat wel vaker langs. “Ze slaapt hier soms 9 uur per dag en vertrekt dan. Ik ga ze niet ‘stelen', maar ze blijft binnenkomen. Ze woont een beetje verder met een andere kat en een hond. Ik denk dat ze hier liever zit omdat er geen andere huisdieren zijn”, klinkt het.