Kat beleeft doldwaze rit op dak van auto

Kat beleeft doldwaze rit op dak van auto

Er doet een hallucinant filmpje de ronde op het internet. Passagiers van een auto filmen op de I-40 in Omaha, Nebraska, een ander voertuig waar een kat op zit. Het dier probeert zich met al zijn kracht vast te houden, terwijl de auto met meer dan 100 kilometer per uur over het asfalt raast. Ondertussen proberen de getuigen de andere auto te laten weten wat er zich op hun dak afspeelt.

? WHOA! A friend shared this video of a cat riding on top of this van going 60 mph on I-480 between Martha & Farnam in Omaha Friday around 8:30 p.m. People in the van had no idea! "They were shocked and scared! They immediately pulled over.” Anyone know what happened to cat? ? pic.twitter.com/b4xWxaqu3W

— Chinh Doan (@ChinhDoan) 20 mei 2018

Nog drie kilometer doorgereden

Het avontuurlijke huisdier bleek Rebel te heten en behoorden toe aan de mensen in de wagen. Die wisten helemaal niet dat hun kat met hen meereisde, meldt KETV NewsWatch 7. Na het filmpje reed de eigenaars nog een drietal kilometer door voor ze aan de kant gingen staan. Op dat moment ontdekten ze hun harige lieveling op het dak van het voertuig.

? This is “Rebel,” the curious cat going viral for riding on top of a van at 60 mph down an Interstate in Omaha without owner knowing. He was not hurt & van belongs to owner. #catonvan #rebelthecat ?

Live update: https://t.co/XIOXodWbBM @KETV reports: https://t.co/0SIQb6eQ4s pic.twitter.com/67u8IRCL2h

— Chinh Doan (@ChinhDoan) 24 mei 2018

Het verhaal eindigt gelukkig goed. Rebel houdt geen fysieke verwondingen over aan het avontuur, maar hij zal ongetwijfeld wel heel bang geweest zijn. Maar daar staat tegenover dat hij nu duizenden fans heeft op het internet.