Karen Damen geeft strenge dansjury lik op stuk met deze foto

Karen Damen geeft strenge dansjury lik op stuk met deze foto

Twee vijven en twee zessen. Dat was het verdict van de jury na de swingende freestyle op ‘When Will I Be Famous' van Karen Damen en haar danspartner Frank Zegels. Het 44-jarige ex-K3'tje was zichtbaar niet goed van de laagste score van die avond, maar mocht zich gelukkig prijzen dat de kijkers milder voor haar waren en bijgevolg niet zij maar Fabrizio de dansshow moest verlaten.

Niet eerlijk

Achteraf vertelde de Antwerpse presentatrice dat ze zich geviseerd voelt door de jury. “Ik vind dat ze veel te streng zijn voor mij. Ik denk dat ze mij afrekenen op het feit dat ik showbizzervaring heb of zo. Mocht eender wie van de andere deelnemers mijn dans gedaan hebben, dan zou die persoon goede punten hebben gekregen en betere commentaar, daar ben ik van overtuigd. Ik weet dat ik mezelf door dit te zeggen helemaal niet sympathiek maak, maar ‘t is wel zo volgens mij. Ik vind dat erg, want het lijkt nu alsof ik niet tegen mijn verlies kan”, klonk het in Het Laatste Nieuws.

Danskoningin

Toch gaat Karen er volgende week weer met volle moed tegenaan. En ze heeft er zin in, als we haar Instagram mogen geloven. Daarop postte ze een foto waarop ze een trui draagt met de magische woorden: ‘I am… The fucking dance queen!'. Haar concurrenten Ian, Elodie, James, Kat en Leen zijn gewaarschuwd. Vrijdag kan je haar aan het werk zien om 20.35 uur op VIER.

https://www.instagram.com/p/Bp-kIljFSBD/

 

Herbekijk hieronder de dansprestatie van Karen en haar danspartner Frank.

Lees ook