Kanye West: "Bill Cosby is onschuldig"

Kanye West: "Bill Cosby is onschuldig"

De 38-jarige man van Kim Kardashian deelde op Twitter openlijk zijn mening over Bill Cosby. “Bill Cosby onschuldig!”, viel er te lezen. Verder legt hij zijn straffe statement niet uit. En dat zorgde natuurlijk voor de nodige boze reacties van menig Twitteraar. Ook de Amerikaanse comédienne Sarah Silverman haalt zwaar uit naar de rapper.

BILL COSBY INNOCENT !!!!!!!!!!

— KANYE WEST (@kanyewest) February 9, 2016

Kanye!! You can't be for real. FIFTY WOMEN. With nothing to gain thanks to a statute of limitations ON RAPE. Oy. https://t.co/3ekYD43uMs

— Sarah Silverman (@SarahKSilverman) February 9, 2016

Puma

Maar Kanye kwam een dag eerder ook al straf uit de hoek. Hij haalde uit naar het sportmerk Puma. Er gaan geruchten de ronde dat Puma Kanye's schoonzusje Kylie Jenner probeert te strikken voor een nieuwe reclamecampagne. En dat kan Kanye maar moeilijk verkroppen, aangezien hij schoenen ontwerpt voor Adidas.

Puma we gone give you your measly million dollars back!!! Never try to divide the family!!!

— KANYE WEST (@kanyewest) February 9, 2016

Volgens The Guardian voert de rapper een show op en moeten we ons zo weinig mogelijk aantrekken van Kanye's uitspattingen. Hij probeert gewoon zichzelf wat meer in de media te brengen omdat er binnenkort een nieuw album zit aan te komen.